BANK SOAL

Bapak pucung saben dino tansah bingung,Badanira panjang,Tutukira pan pesagi,Saben dina pucung nguntal buntutira.Guru wilangan lan guru lagune gatra katelu ing tembang dhuwur yaiku?

Bapak pucung saben dino tansah bingung,Badanira panjang,Tutukira pan pesagi,Saben dina pucung nguntal buntutira.Guru wilangan lan guru lagune gatra katelu ing tembang dhuwur yaiku?

  1. 7i
  2. 8i
  3. 9i
  4. 10i
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: B. 8i.

Dilansir dari Ensiklopedia, bapak pucung saben dino tansah bingung,badanira panjang,tutukira pan pesagi,saben dina pucung nguntal buntutira.guru wilangan lan guru lagune gatra katelu ing tembang dhuwur yaiku 8i.

Back to top button