BANK SOAL

Hyang Bunisora mengasah sareng ngatik anjeun ku rupa-rupa elmu pangaweruh jeung kasantikaan dina ngolah nagara. Kecap kasantikaan ngandung harti?

Hyang Bunisora mengasah sareng ngatik anjeun ku rupa-rupa elmu pangaweruh jeung kasantikaan dina ngolah nagara. Kecap kasantikaan ngandung harti?

  1. kaparigelan
  2. kasaktian
  3. kasampurnaan
  4. kapercekaan
  5. kadugalan

Jawaban: A. kaparigelan.

Dilansir dari Ensiklopedia, hyang bunisora mengasah sareng ngatik anjeun ku rupa-rupa elmu pangaweruh jeung kasantikaan dina ngolah nagara. kecap kasantikaan ngandung harti kaparigelan.

Back to top button