BANK SOAL

Dewi bocah kang seneng masak, saben dina Sabtu dheweke ajar masak. Sing dIsinauni yaiku gawe roti. Ana roti pisang, roti semir, roti bolu, ugo roti panggang. Menawa dino Minggu gawe sayur, sayur yaiku sayur lodeh, cah kangkung, brokoli, jamur, karo gudeg. Seng paling seneng menawa gawe cemilan. Supaya pinter masak pancen kudu telaten, sabar lan sregep. Saiki dheweke wis bisa masak mula atine seneng lan marem banget. Geneo Dewi marem atine?

Dewi bocah kang seneng masak, saben dina Sabtu dheweke ajar masak. Sing dIsinauni yaiku gawe roti. Ana roti pisang, roti semir, roti bolu, ugo roti panggang. Menawa dino Minggu gawe sayur, sayur yaiku sayur lodeh, cah kangkung, brokoli, jamur, karo gudeg. Seng paling seneng menawa gawe cemilan. Supaya pinter masak pancen kudu telaten, sabar lan sregep. Saiki dheweke wis bisa masak mula atine seneng lan marem banget. Geneo Dewi marem atine?

  1. Amarga wis bisa masak
  2. Amarga masakane maneka warna
  3. Amarga lagi ajar masak
  4. Amarga bisa gawe cemilan
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: A. Amarga wis bisa masak.

Dilansir dari Ensiklopedia, dewi bocah kang seneng masak, saben dina sabtu dheweke ajar masak. sing disinauni yaiku gawe roti. ana roti pisang, roti semir, roti bolu, ugo roti panggang. menawa dino minggu gawe sayur, sayur yaiku sayur lodeh, cah kangkung, brokoli, jamur, karo gudeg. seng paling seneng menawa gawe cemilan. supaya pinter masak pancen kudu telaten, sabar lan sregep. saiki dheweke wis bisa masak mula atine seneng lan marem banget. geneo dewi marem atine amarga wis bisa masak.

Back to top button