BANK SOAL

Pawarta sing aktual tegese pawarta sing?

Pawarta sing aktual tegese pawarta sing?

  1. Narik kawigaten
  2. Di babar lan dijlentrehake apaanane
  3. anyar lan lagi dadi omongan
  4. basane ringkes lan cetha
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: C. anyar lan lagi dadi omongan.

Dilansir dari Ensiklopedia, pawarta sing aktual tegese pawarta sing anyar lan lagi dadi omongan.

Back to top button