BANK SOAL

Wangun suhunan imah di Kampung Naga, nyaeta?

Wangun suhunan imah di Kampung Naga, nyaeta?

  1. Suhunan jure
  2. Suhunan panjang
  3. Suhunan capit gunting
  4. Suhunan julang ngapak
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: C. Suhunan capit gunting.

Dilansir dari Ensiklopedia, wangun suhunan imah di kampung naga, nyaeta suhunan capit gunting.

Back to top button