BANK SOAL

Kecap umum tina kecap ngaharéwos, ngagerendeng, ngagorowok, nyaéta?

Kecap umum tina kecap ngaharéwos, ngagerendeng, ngagorowok, nyaéta?

  1. Nyarita
  2. diuk
  3. leumpang
  4. nempo
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: A. Nyarita.

Dilansir dari Ensiklopedia, kecap umum tina kecap ngaharéwos, ngagerendeng, ngagorowok, nyaéta nyarita.

Back to top button