BANK SOAL

kecap-kecap ieu di handap anu teu kaasup tempat jualan, nyaeta?

kecap-kecap ieu di handap anu teu kaasup tempat jualan, nyaeta?

  1. toko
  2. warung
  3. saung
  4. jongko
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: C. saung.

Dilansir dari Ensiklopedia, kecap-kecap ieu di handap anu teu kaasup tempat jualan, nyaeta saung.

Back to top button